Ruben May

Blog

Of ik boos ben?

 
Beer.jpg
 

Sorry, ik kan er niks aan doen dat ik zo kijk!😭 Njah.. het kan wel, maar het zal ten koste gaan van mijn werk en dat is het voor mij niet waard. Ik zal je uitleggen waarom.

Wanneer ik fotografeer probeer ik van het begin tot het einde 100% focus te hebben op momenten die het vastleggen waard zijn. Deze momenten zijn zeldzaam en daarbij moet ik ook nog constant nadenken over belichting, compositie en verschillende externe factoren die daar invloed op hebben. Je kunt vast bedenken dat het onmogelijk is om dat perfect onder controle te houden, dus elk beetje tijd en energie dat ik niet steek in die focus gaat een optimaal resultaat dusdanig veel in de weg zitten dat ik ervoor kies om niet te letten op mijn gelaatsuitdrukking.

Dit betekent dus NIET dat ik me niet amuseer. Mijn doel is een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen, dus hoe meer factoren ik kan sturen hoe beter. 😁

Ruben May